Svalkande nyhet!

Äntligen! Nu har vi fått sommar här på västkusten, eller bästkusten skulle man kunna kalla det just nu! Ca 25 grader och strålande sol, helt enkelt UNDERBART;) Eftersom det varit hur blåsigt som helst i några dagar, bunkrade vi på oss lite filmer för några dagar sedan…Perfekt när man fått barnen i säng och kan själv mysa lite i soffan. Vi såg ”En gång i Phuket” (inget vidare tycker jag). Igår såg vi Liza Marklunds ”Studio Sex” (Mkt bra och spännande) Idag vankas det Hamilton. Någon som har sett den? Bra/Dålig? Provade även nyheterna från GB med Nogger och 88:an i 0,5 liters förpackning. Slevade även i mig lite Päronsplitt som finns även den i 0,5 liters förpackning. Riktigt smarriga och det var faktiskt ingen av smakerna som fick underkänt! Fast åh andra sidan är de ju ingen direkt nyhet kanske…har ju funnit i pinne i en typ sådär 100 år…


Nej, nu tycks barnen kommit till ro, och soffan väntar…  Imorgon väntar stranden och med ett break för en god lunch…men mer om den en annan dag!


♥ På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s