Härliga soliga söndagen!

Vilken dag! Här har det varit en sådan otroligt härlig vårdag, så man kunde bara konstatera att det är det här man gått och längtat efter hela vintern! Solen riktigt värmde, så det var absolut läge för en trädgårdsröjar dag! Så nu efteråt så är man ju så där super duper nöjd! Så nu kan jag med gott samvete slå mig ner i soffan och njuta av en ny tidning ”Al Dente” som bjuder på italiensk matlagning. Låter fin fint, eller vad säger ni? Kanske har nåt för den kommande onsdagspastan ;)Någon som har läst? Vad tycker ni om den ny mattidningen? 


Ha en fortsatt härlig söndag! 
Kram En tanke på “Härliga soliga söndagen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: