Underbara lördag!En liten hälsning innan det bär av mot Göteborg och en julklappsöppning skulle man kunna säga ;) Vår julklapp till svärföräldrarna kommer öppnas idag, nämligen att se Robert Gustafsson på Rondo med middag. Det ser vi fram emot!  Så dagen har gått åt till att fejja och greja lite, och man tror ju att man ska hinna med såååå mycket! Men ändå står man där och slåss mot klockan…Phuuu! ;) Men jag tänkte iallafall hinna ge er en titt på kvällen dukning… och imorgon återkommer jag med lite mera! Hoppas ni får en fortsatt härlig lördag allesammans! Kram på er 

Hos Designtjejen hittade jag lite roliga placeringskort, som ni kan hämta här! Hos henne finner ni även massa roliga bordsdukningar, som jag blev så otroligt impad på! Gick i vårfärgen, lime! I like!  Menyn för kvällen:

förrätt | parmainbakad chevréost med vinbärsvinegrett
huvudrätt | oxfilé på potatiskaka med fetaost och spenat med murkelsås
finale | pinjenötskaka med rosmaringlassKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s