Härliga nyheter i mathyllan!Åh det finns så otroligt mycket jag vill blogga om nu, både vad det gäller smarriga desserter och matrecept och nyheter som kommit ut i hyllorna i matbutiken! Men tyvärr så har tiden inte riktigt infinnit sig som jag velat…men håll ut! Jag är laddad till sprickningsgränsen… ;) så snart ;)  Men igår damp det ner ett trevlig paket ifrån Lipton, men nya härliga tesorter. White Tea Pomegrante, som jag hunnit testa och som verkligen gick hem. Mycket gott! Sedan var det Green tea, Lemon Melissa, som jag ännu inte hunnit testa, men som jag tror mycket på eftersom jag är ett fan av Citron och citronleiss…så jag håller tummarna! Å jag lovar att återkomma med ett utlåtande 
Sedan var det Knorr som också bjuder på en nyheter iform av Bag of Taste, en kryddblandning att tillsätt till kött alt. kyckling. Verkar intressant, så helgen ska detta testas…;)  

2 reaktioner till “Härliga nyheter i mathyllan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: