En god remouladsås…Idag blev det snabblunch på Hamnkiosken. Det brukar för det mesta bestå av korv eller hamburgare eller köttbullar med mos när vi äter kioskmat. Men de har en rackarns god friterad fiskfilé, som serveras med den enormt god remouladsås! Så håll utkik efter Rydbergs remouladsås, nästa gång ni ska köpa sås. Den är så otroligt god till fisk! …å så har vi fått ett nytillskott i familjen. En kusin till Vincent som ska heta Elsa. En helt ljuvlig liten tjej, som minsann kom i raket fart! Hon hade inte tid att vänta ;)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: