Semestertider…hej, hej!

150719 Macka-3968

Hej på er i sommarsverige!

Som ni har märkt har jag verkligen gått på semester. Det var längesedan som jag tittade in här. Ibland behöver man ladda batterierna lite extra och det har jag verkligen gjort dessa första semsterveckorna. Fått flera saker gjorda som jag länge tänkt, men som av någon underlig anledning inte blivit av. Så grejer på mina LISTOR har blivit strukna, andra har kommit till. Jag är nämligen en typisk list-brud 🙂 Tycker det är så bra! För det första är det lättare att komma ihåg saker som man annars lätt hade glömt 😉 Sedan när man får stryka saker från listan känns det så otroligt bra. Man får någon slags bekräftelse för sig själv att man gjort saker, för ibland springer man bara på utan att inse att man faktiskt hinner avverka saker. Något som länge varit på min lista över saker som jag skulle vilja göra är att testa SUP. Jag vet, jag bor på västkusten och det är så otroligt enkelt att bara sticka ner till havet och hyra en SUP-bräda. Men som mycket annat har det aldrig blivit av förrän nu 🙂 Tyvärr var kanske inte vädret det mest idylliska, (läs blåsigt) men skam den som ger sig. Jag har några dagar på mig, och jag håller tummarna för att jag kanske kan få uppleva en sådan magisk morgon eller kväll där havet ligger spegelblank och jag åker fram på SUP-brädan och bara njuter av stunden.

Jag fick med mig hela familjen, ett barn på varje bräda så fort vi ut. Det blåste en hel del, så det var inte det enklaste att hålla balansen. Väl i land igen, drog vi fram varsin macka med avokado, nektarin, salami och gorgonzolaost. Man får aptit av att vara på havet 🙂 Perfekt picknic- och eller mat för stranddagar!

Vi ses snart igen!

Kram på er!

Picknicmacka med gorgonazola och nektarin

Baguetter
Avokado i klyftor
Nektarin i klyftor
Sallad
Gorgonzola
Salami
Några varv med svartpepparkvarnen

150719 Macka-3961

150719 Macka- 150719 Macka--4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: