Onsdagspasta alla Franco!Hej på er!

Här har man dragit på sig förkylning… och det var kanske ganska väntat eftersom alla de övriga i familjen varit risiga, och några till i vår omgivning. Grrr… det halsonda ska vi nog få bukt med genom massa varmchoklad med dumdlekola i -,-) Har ni testat det? Riktigt, riktigt gott tycker jag! Ibland måste man unna sig…
Men som sig bör en onsdag, blev här onsdagpasta på menyn. Inte vilken onsdagspasta som helst, utan en riktigt, riktigt god sådan. Vad sägs om strimlad oxfilé, skogschampinjoner, vitlök, grädde, toppad med lite cognac? Yammie!

För er som bor i Varberg med omnejd, har ni väl inte missat att Bildepån har tjejkväll, Girl´s Night out på torsdag den 16 januari kl. 19. Då blir det härligt gung, mingel och skön stämning. Under kvällen visas snygga sportiga bilar från Renault, det kommer finnas mat och dryck från Societen, modeshow av Salong Monika, Butik Björn E och No 30. På scen står kanske Sveriges hetaste coverband ”Janes Bomb” och flera utställare kommer finnas på plats med erbjudanden.
Biljetter till kvällen köper man på Bildepån, Salong Monika eller Butik Björn E. Biljetten kostar 150 kr/st och då ingår mat, dryck, modeshow, mingel, överraskningar och en härlig goodiebag. I möjligaste mån körs gästerna hem i en Renault inom Varbergs stadskärna. De ni! Visst är det grymt bra! Så samla ihop dina tjejpolare för en härlig kväll!

Jag kommer vara där! Kommer du? 


♥ KramOnsdagspasta alla Franco
4 personer

400 gr färsk pasta
300 gr strimlad oxfilé
4 dl grädde
2 vitlöksklyftor
2 dl skogschampinjoner små hela eller halverade
0,5 finhackad röd chili
2-3 msk kalvfond
1 msk cognac
Salt och peppar
Servering:
Riven peccorino alt. parmesanost
Ruccula

Gör så här:
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Strimla köttet och fräs tillsammans med vitlök, chili i olja i stekpanna. Tillsätt champinjonerna och sedan grädden. Tillsätt kalvfond och cognac. Smaka av med salt och peppar. Blanda i pastan och servera med riven parmesanost och ruccula.

Bara å hugga in!Tokolosh Merlot 81 kr/flaska

2 reaktioner på ”Onsdagspasta alla Franco!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s