Nu är det äntligen DAX FÖR TÄVLING!!!!!!!

Nu har du chansen att vinna det här… Ett PANNKAKSJÄRN! Jag tävlar ut 3 st pannkaksjärn i samarbete med Tefal. Den 21 februari är det nämligen PANNKAKSDAGEN. I år sammanfallet det med Fettisdagen. Visste ni att pannkaksdagen kommer ursprungligen från England, där man istället för semlor äter pannkakor… lite nyttigare tänkt av engelsmännen ;) I England arrangeras det olika pannkakslopp, vilket går ut på att man ska springa ett lopp med en stekpanna i handen och under loppets gång ska man vända pannkakan i luften minst tre gånger. Pannkakor är ju oftast förknippat med äventyr och barnböcker. Pettson och Findus gör pannkakstårta, Pippi bjuder sina vänner på pannkakor och nu har du också chansen att göra pannkakor i ett riktigt pannkaksjärn från Tefal. Det enda du behöver göra är att lägga in en kommentar och svara på frågan: 
FRÅGA!
Vad heter de stora tunna pannkakorna från Frankrike, som vanligtvis serveras med fyllning?
Tävlingen pågår t.o.m 9 februari. Den 10 februari presenterar jag 3 lyckliga vinnare av var sitt pannkaksjärn. 
Så skynda er att vara med och tävla! Lycka till!


Pannkakor
1 del vetemjöl
2 delar mjölk
1 ägg per dl vetemjöl
Lite salt
Gör så här:
Vispa ihop ingredienserna i en bunke. Stek i smör i stekpanna. 
Voila! Världens bästa och godaste rätt kan serveras! Lovely!

109 reaktioner till “Nu är det äntligen DAX FÖR TÄVLING!!!!!!!”

 1. Mitt svar är crépes!

  Jag älskar pankakor. Framförallt nu när jag är gravid, blir det nästan varje vecka, men de blir ju inte alls snygga. Tänk vad roligt att få fina runda goda pankakor…hmm måste nog göra ett nytt försök ikväll med min gamla stekpanna…

  /Kristina
  Kristina_la@hotmail.com

 2. Hej!

  Crepes heter det ju! Vinner jag en pannkaksstekpanna lovar jag bjuda på PannkaksTårta 🙂

  BTW, barnen älskar pannkaksreceptet!

  Varma hälsningar Anna-Carin & barnen

 3. CrÊpes :)!! Jag hoppas att jag vinner :)!! Som ”fattig”-student äter jag många pankakor :)!!

 4. De tunna franska pannkakorna heter Crêpes!

  Tänk om jag skulle vinna
  Tefal skulle göra mig till en pannkaksgudinna
  Så lätt det skulle va
  att steka pannkakor på rad
  bjuda barn och bästa väninnan

 5. Crêpes M U M S 😀

  Med Tefal
  så lätt det skulle va
  att steka pannkakor på rad
  bjuda barn och bästa väninnan
  Jag vill bli en pannkaksgudinna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: