Det kom ett paket…från Ridderheim!När jag öppnade lådan som kommer med bud, låg där produktnyheter från Ridderheim. Äppelpaté, Lingonpaté, mango chutney, apelsin- och likörconfit samt flatbröd med rosmarin smak! 
Paté är inte min starka sida, men jag kan bara tala om att jag blev glatt överraskad! De smakade underbart, liksom den goda chutneyn. Jag slog till på att använda alla produkterna till en förrätt. Åh det blev riktigt smarrigt! Kanske inte det bästa som ögat skådat, men smaken var det absolut inget fel på….;) Det nya patéconceptet heter Tante Juliette, och finns i din butik nu! Passar perfekt till det stundande julbordet… det vågar jag lova ;)

Äppelpaté
Lingonpaté
Mango Chutney
Äppel och likörconfit
Rosmarin flatbröd


4 reaktioner till “Det kom ett paket…från Ridderheim!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: