Dags för en ny vecka!

VECKANS MAT vecka 40

Den här veckan bjuds det på tre maträtter varav fem som ni redan kan förbereda idag. Moussakan, köttbullarna och lövbiffsgrytan går perfekt att förbereda några dagar innan själva rätten ska stå på bordet. Köttbullarna tipsar jag om att göra i dubbel eller rent av tredubblas. Blanda, rulla och stek. Låt svalna på stor plåt som ni sedan ställer i frysen så de bli styckfrysta. Sedan är det bara att lägga in i fryspåsar, och ta upp när det behövs. Finns nog inget som är sååå smidigt. Funkar ju även när det behövs express-kvällsmat på bordet 🙂

Nu är det dags för höströj i trädgården. 


♥  Hörs senare!MÅNDAG
TISDAG
ONSDAG
TORSDAG

FREDAG

2 reaktioner till “Dags för en ny vecka!”

  1. Härligt med alla veckomenyer som man ser överallt, kanon med så många goda tips och påminnelser! Gudfaderns pasta kollar vi vidare på genast, pastafredagarna kör vi vidare på och med favoritfilmen som titel så måste det ju vara en höjdare:)

  2. Moussakan är en riktig höjdare! Går inte så snabbt att tillaga, men är enkel. Och vansinnigt god!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: