Gourmetmorsan och träningsvanor

Hej hopp! Hur står det till med era träningsvanor där ute? Mina har just blivit tryckta i broschyren Master in motion från Vartex. Häromdagen stod Annette utanför dörren med den  
nytryckta broschyren och jag fick känlan att hon tagit den direkt ur tryckpressen och åkt för att leverar den till mig! Det rök nästan om den ;)  Det är allt lite nervöst att slå upp broschyren, och se och läsa om sig själv. Men jag behövde inte vara det minsta nervös visade det sig… De har gjort ett fantastiskt fint repotage, både med bilder och text. Repotaget handlar om hur man får till sin träning i vardagen, och det är absolut inte alltid så lätt. Få ihop  jobb, vara småbarnsförälder, och lite andra bestyr som ska tillgodoses. Men allt går…ett träningsredskap hemma gör att man kan träna när möjlighet ges. Helt perfekt nu när mörkret kommer allt tidigare och man tycker det är lite ruggigt att ta sig ut. 

Så nu finns ingen återvändo…

8 reaktioner på ”Gourmetmorsan och träningsvanor

  1. Träningsmöjligheter hemma är bäst, man sparar sjukt mycket tid på det! Sen tror jag också på motion MED barnen. Inte tung styrketräning kanske, men att springa med dem i vagnen (om man har en som funkar till det), gå på hajk med barn i sele (blir bara jobbigare, jag menar, en del lastar ju vikter i en ryggsäck, och det slipper man ju med barn på ryggen…), dansa hemma och sånt. Min tvååring tycker att armhävningar är sjukt roligt. Problemet för mig är bara att lyckas göra mina utan att skratta så mycket att jag tappar styrkan alldeles… Har du kanske fler tips? 🙂

  2. Vad kul att du fått vara med och inspirera till träning. Jag är urdålig på att träna hemma om jag räknar bort löpningen. har köpt olika kettlebells som min man tränar med, men jag behöver gå iväg och bli peppad av någon för att min träning ska bli av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s